14.11.2013

GPS дані громадського транспорту запущено у п’яти містах

Наразі спостерігається певний поступ із запровадження систем GPS моніторингу у нашій країні. І сьогодні ми хочемо сповістити, що GPS дані п’яти міст: Луцька, Тернополя, Запоріжжя, Дніпропетровська та Сум доступні на EasyWay.

У Луцьку та Тернополі ми стали першим сервісом, що показує користувачам не лише місцезнаходження транспортного засобу, а також інформацію про час прибуття по кожній зупинці, що доступна при наведенні на зупинку на сторінці будь-якого маршруту або при побудові подорожі містом.

У Сумах, Дніпропетровську та Запоріжжі через обмеженість доступних GPS даних інформацію про час прибуття транспорту на зупинку вирахувати неможливо. Державні установи не лише не допомогають нам у створені нових та таких потрібних сервісів, а й відверто заважають у їх реалізації: у Дніпропетровську вже 9 місяців не можуть додати 1 (один) параметр, посилаючись на постійну зайнятість.

Ми працюємо над запуском GPS даних у мобільних додатках EasyWay, незабаром зручна функціональність із розрахунком часу прибуття транспорту на зупинку з’явиться і у них.
 




comments powered by Disqus
Блог